McGinns sene mål bekrefter Sportingbet berømte seier over Ukraina

Et lite stykke historie ble bekreftet da erstatter Niall McGinn slått hjemme i stoppetid. Substitusjoner var bare ett aspekt av spillet O’Neill kalte til perfeksjon.

Trusselen om eliminering fra turneringen førte til at O’Neills regjering var den dristigste bevegelsen som Northern Ireland-leder. Out gikk Kyle Lafferty og fire andre fra søndagens startlinje mot Polen. “Etter det som skjedde mot Polen spør du deg selv litt,” sa O’Neill om Sportingbet bônus de apostas desportivas endringene. “Jeg så spillet igjen fra de forskjellige kameravinklene som Uefa gir og følte at vi trengte mer løpekraft gjennom midten av laget og utover.” In came Aaron Hughes, detaljert for å tilbringe sin 101. internasjonale utseendet stifler den onde trusselen om Yevhen Konoplyanka i en alder av 36 år.Stifled han var, så også Andriy Yarmolenko av Jonny Evans på motsatt fløy, men dette var ikke en historie om resolutt forsvarsforstyrrende kreativ kraft. Dette var en fantastisk lagopplevelse, intelligent og industriell, farlig og solid. Utvalgssamtalen garantert fordømmelse for O’Neill hvis det gikk igjen for nord for Irland, men rettssaken var ettertrykkelig.

Det var nok den stolteste jeg har følt i utgravingen og sannsynligvis i hele mitt fotballkarriere, “sa O’Neill. “Når du får en forestilling av lidenskap, Sportingbet bônus para novos clientes engasjement og rent hjerte, så er det ikke noe du kan be om som leder.Vi har satt oss i en god posisjon i gruppen, selv om det er mange permutasjoner.

“Vi kom inn i turneringen og visste at vi var i så tøff en gruppe som det var, men ønsket å gå inn i siste kamp mot Tyskland med noe å leke for, noe realistisk, og vi har en realistisk pris på slutten av Tysklands kamp nå. “Michael O’Neills gambler betaler seg i Nord-Irland, vinner mot Ukraina Les mer

Formålet med å forbedre søndagens nederlag og vise mot Polen var tydelig da Ukraina sparket av og Jamie Ward, Conor Washington og Steven Davis sprintet inn i en press som tvang høyreback Artem Fedetskiy til å innrømme et innkast. Hvis Nord-Irland gikk ut, som det kunne ha skjedd med nederlag og positivt resultat for Tyskland mot Polen, ville det ikke være stille.Stuart Dallass vinklede skudd fra avstand etter fire minutter betydde at O’Neills side allerede hadde flere skudd på mål enn i hele Polen-kampen. Bare en veiende finale ball forsvant Nordirlands fortjente ledelse. Ukraina hadde mer besittelse, men klarte ikke å skape en sjanse til å merke seg da Evans og Hughes stakk limpet til Konoplyanka og Yarmolenko. Nøkkelmennene til Ukrainas trener, Mykhaylo Fomenko, ble gitt liten tid eller plass på ballen og sliter med å kutte inn på grunn av Nordirlands vilje til å fordoble dem når de var i besittelse.Hans lave skud ble parert av Pyatov, men McGinn, som hadde dummied det første krysset for å tillate Dallas å skyte, var til stede for å konvertere fra nært hold. “Jeg tror det kommer til å være det beste øyeblikket i mitt liv,” sa Aberdeen-vingen.

Da McGinn scoret, ingen ord av en løgn, oppstod en regnbue over Stade de Lyon.

more: Sportingbet ofertas de apostas