Skjelettist Fernstädtová som en tsjekk tenker på olympisk suksess

Jeg planla sesongen selv. Jeg har ingen nasjonal kvalifisering, og jeg vet nøyaktig hva jeg kan stole på, ”sa Fernstädt. ”Flere reagerer. På noen bane er det bedre og andre steder verre. Jeg trenger å kjøre flere ritt, men det er generelt bra.

Selv om verdensmesterskapet ikke kan kjøre denne sesongen, vil ikke europamesterskapet i Königssee i januar og verdensmesterskapet i Whistler, Canada, gå glipp av i mars. I mellomtiden forsvarer han gull på verdensmesterskapet i junior. “Jeg vil ha seks,” sa hun. ”Jeg utsatte det i et år, fordi jeg måtte takle mange ting med byttet av landet, og det ville ikke være lett.Kanskje om et år, ”håpet hun.

Hun hørte ofte fra klassekameratene på ungdomsskolen at hun var en” gal “sport som kvinne. “Det er ikke så fryktelig som folk forestiller seg,” sa syklisten og nådde opp til 140 km / t i isbunnen foran.

“Vanligvis hundre til hundre og tjue av dem, og det er det. Jeg er skjelettkonsentrert og føler ikke engang det. Og ingenting forferdelig har skjedd med meg ennå. Jada, etter fallet er det blåmerker og noe gjør vondt, men jeg har ikke ødelagt noe ennå. Og hodet mitt er i orden, ”lo hun.