Alt mer frustrerende va

Når det gjelder teamarbeid, er det imidlertid ikke noe å juble for, Ducks klarte til slutt ikke å bruke Kashs snitt, og tapte kampen mot Western Conference sitt beste lag 2: 5. Det kaliforniske laget fortsetter å ha ujevn prestasjoner i første kvartal i år.

“Alt mer frustrerende var å se spillet fra tribunen når du ser laget ditt svikte,” var den 23 år gamle tsjekkiske spissen.

Det var først 12. november at han kom inn i spillet for første gang i den nye sesongen, hvoretter han begynte å samle mål etter et tre-kamp.Til slutt tok det mer enn en måned før Mash kom tilbake til isen. Anaheim signerte en ny treårskontrakt med ham i sommer, og brakte 7,8 millioner dollar til en ung angriper. Når det gjelder sesong vil han tjene nesten to millioner mer enn han gjorde i den forrige rookie-kontrakten.

“Han skater godt, han kan score. Og vi forventer at det fortsetter å forbedre seg, forklarte teamsjef Bob Murray, hvorfor han belønnet den tsjekkiske wingmanen med et fint tilbud. Kash antydet at hvis han unngikk skader, kunne han oppfylle forventningene.