Som et resultat begynte dommerne ofte å spørre

En annen gang tildømte dommeren en straff til fordel for Woodwards lag, men Woodward går til dommeren for å bevise at … motstanderen ikke hadde et håndspill. Dommeren er ikke enig i og legger hardnakket ballen på stedet, så kommer Woodward opp til ballen og … kaster defiivt ballen i mål på keeper, – det er fair play så fair play!

Spesielle forhold kontrakt, personlig show og stjerneklart liv. Hvordan amatører spilte fotball

Som et resultat begynte dommerne ofte å spørre sin mening om kontroversielle episoder. Og de trodde hans ord. Og ingen av rivalene utfordret avgjørelsen, hvis Vivian Woodward hadde ord. Sirs rykte var urokkelig!

Vi kan si at Vivian Woodward fungerte som spillende dommer – og dette, forstår du, er noe helt rart, transcendent og unikt. Men det var akkurat slik herren var på banen (forresten, det var han som ble den første som håndhilste på motstanderne etter kampen), arkitekten og den resulterende angrepsspissen (som han også ble kalt i England) – Vivian Woodward.

Så i dag husket vi to amatørfotballspillere – en lege og en arkitekt, den beste målvakten og den beste spissen fra førkrigstiden, to helter fra den britiske tiden! Hvordan hadde de nok tid, energi og styrke til å jobbe i hovedrollen, ikke den enkleste, spesialiteten og samtidig være ledere på fotballbanene i Storbritannia?

FIFA har identifisert de ti kandidatene til prisen for den beste treneren i 2016. Leonid Tretyakov – om skaperen av den viktigste sportsfølelsen i det utgående året.

Han kalles en taper, en mislykket trener. Han har flere og flere andre- og tredjeplasser enn andre trenere i toppligaene. Han er ikke involvert i konflikter eller trefninger med kollegene. I sine 64 år er tildelingen av Premier League-treneren svaret til alle kritikere som ikke anså Ranieri som en trener. Hva er han, min favoritt til tittelen som årets beste trener fra FIFA.