Raphael da Silva flyttet til Old Trafford med tvillingbroren Fabio

Brasil er en av hovedleverandørene av fotballtalent i verden. Representanter for denne nasjonen spiller i alle viktige mesterskap og i det absolutte flertallet av toppklubber. Den engelske Premier League, berømt for sin atletikk og intensitet i spillet, er ikke noe unntak i dette aspektet. Også her spiller mange brasilianske “ball-trollmenn” og har klart å spille, men vi vil velge det beste og utgjøre et slags drømmespill.

Målvakt: ALISSON
Liverpool – fra 2018 til i dag

Brasilianske keepere er en spesiell kategori av fotballspillere fra dette talentfulle søramerikanske landet. Som regel er langt fra å være de mest lovende og dyktige unge mennene portvakter, men selv med dette aspektet i tankene, hadde brasilianere alltid lyse personligheter på siste grense.

Fra de som har spilt i Premier League, er kanskje den mektigste målvakten Alisson, som Liverpool signerte i fjor sommer fra Roma for 62,5 millioner euro. På mange måter, takket være den selvsikre og klare målvaktens kamp, ​​ble den “røde” inntil nylig holdt i titteløpet i Premier League forrige sesong, og ble også vinneren av Champions League.

Det skjedde bare slik at på det nåværende tidspunkt spiller Ederson, som er keeper for Manchester City, i Premier League, men så langt har Alisson vunnet konkurransen fra den dyktige landsmannen i både det brasilianske landslaget og vårt drømmelag.

Høyreback: RAFAEL
Manchester United – fra 2008 til 2015

Raphael da Silva flyttet til Old Trafford med tvillingbroren Fabio i veldig ung alder. Alex Ferguson, som ledet de ”røde djevlene” på den tiden, kunne ikke glede seg over fotballnivået som den talentfulle sangeren viste på ungdomslag, og begynte derfor til slutt å stole på ham på førstelaget.

I Manchester United tilbrakte Rafael syv år, husket for sine utrettelige gangveier langs høyre “panne” med konstante skuddskudd eller kalesjer. I tillegg glemte fansen av MJ knapt det fantastiske målet som brasilianeren sendte inn portene til den verste fienden til Liverpool-laget deres i 2012.