PENGER Ve menn som styres av en kvinne? Ikke når han gjør det med følelser

Totalt sett var spillerne i kampen kanskje mer galante enn vanlig. “Jeg er galant mot menn også,” blunket Weber. “Befri meg fra slike spørsmål,” nektet han å kommentere generelt om at kampen ble plystret av en kvinne, Olomouc-spiss Martin Nespor, som diskuterte det mest. “Han var en av de mer snakkesalige,” smilte Adámková, “men innenfor grenser.” Og nå fakta. Jeg er ikke tilbøyelig til den generelle munterheten som hun har klart seg godt i et kosete macho-miljø fullt av testosteron. I begynnelsen spilte hun mye, selv om det var vanskelig, fordi spillerne begroet for mye. Det så ut fra tribunen at hun manglet større følelse.Bare ga Nespor gult kort. Men hun sviktet ikke. Hun så riktig at Mladá Boleslav-kaptein Hůlka holdt spissen Dvořák i kalk og plystret et straffespark. I tillegg Unibet ventet hun perfekt på at Nešpor skulle nå ballen. Hun var ikke verre enn sine medmennesker. Faktisk omvendt. “Det virket på meg som om jeg ikke engang ville ha assistentene mine, at det ville være noen karer fra distriktet. Vel, bare forferdelige ting. Men så våknet jeg heldigvis. ”Vel, kanskje hun hadde vært heldig hvis hun hadde gutten fra fylket i stedet for Antony. Antonicek vinket feilaktig to neofsajdy.Ginzel bedømte forresten Ginzel, som nylig nektet hjemmestraff i Pilsen – Pribram-kampen, nøkkelsituasjonene med assistenter tilsynelatende riktig, selv om offside Jindráček ved målet var liten og det andre gule kortet for albuen i ansiktet hans var strengere. Det er ingen tvil om rødt for Crane.

Bare…

Teplicky ble ganske plaget av små kutt av et smertefritt drill, selv midt på feltet, begår overtredelser som ikke lar deg komme inn i spillet. Dette er imidlertid så vanskelig å bevise at du ikke kan klandre Ginzel for hevn for den skitne musikkvideoen til Teplice-midtbanespilleren og rapperen Tomáš Kučera, der han har dekonstruert den kontroversielle Bet365 nestlederen i Roman Berbra-foreningen, som ikke er tilgitt.Slovácko og under treneren Kordula spilte i kombinasjon, men ofte bare fra kalk til kalk, satset Svedik på større kompakthet og grei.

Kanskje inspirasjon for Ostrava-trener Bohumil Panik, som har noe å tenke på. Bare aggressiv fotball er ikke nok til å komme videre selv i et macho-miljø. Den trenger litt endring.

Fin mandag.