Overføringspolitikken til en moderne suksessfull toppklubb

I garderoben for mesterskapet overveldet eufori fra seier alt hærlaget. Spillerne skrek, gledet seg som små barn, og Giner og Gazzaev skjenket øl. Det var bare et dystert ansikt i henne: ”En rekke mennesker kom inn for å gratulere oss. Jeg husket perfekt at blant gjestene var Grigory Surkis – president i det ukrainske fotballforbundet og en gang – Dynamo Kiev. Jeg husket godt ansiktet hans: alle smilte, og han ble behersket og til og med som ulykkelig. Han håndhilste rolig med alle og dro. Sannsynligvis på grunn av det faktum at Dynamo hans var noen ganger et skritt unna Champions League-finalen, og her vant vi europacupen fra det første angrepet, ”delte Sergey Ignashevich sine minner.

Overføringspolitikken til en moderne suksessfull toppklubb er en så komplisert og komplisert ting at du kan bruke mye tid på å studere den, og ikke det faktum at alle spissfindigheter fremdeles vil bli dekket. Imidlertid forblir hovedessensen, som i enhver markedsøkonomi, urokkelig – å kjøpe det beste produktet for minst mulig penger under omstendighetene.

Toppklubber, som også har berømmelsen av “pengesekker,” lykkes ikke alltid å spare. Noen ganger må du derfor betale veldig betydelige penger, oppdatere dine egne og andre alle slags overføringsposter. Samtidig var det få som tenkte på hva slags “tak” for verdien av allerede kjøpte fotballspillere i toppklubber som er avhengig av spillerens alder. Tenk på et lignende aspekt ved overføringsarbeid ved å bruke eksemplet Manchester City, spesielt siden det er en grunn – den nylige overgangen av Rodry har nettopp oppdatert et av milepælene i denne vurderingen.

18 år gammel – Patrick Roberts (kjøpt for 12 millioner pund i 2015 fra Fulham)

Den ørsmå vingen dukket veldig tidlig opp i engelske medier. Nesten alle landets ledende fotballpublikasjoner skrev om Roberts ‘talent, og eksperter og analytikere kjempet mot hverandre om utsiktene hans.