Mange endringer, men den samme overbelastningen, oppsummerte Hubner returen til Moskva

Pilsen ville beholde en uavgjort på 2: 2 eller høyere i tredje plassering etter femte runde, men gjestene ønsker å vinne i Moskva. Vi tror vi er i stand til å lykkes her. Vi vet alle at bare seier kan ta oss videre, sa Hubník på en pressekonferanse. CSKA tapte mot AS Roma 1: 2 i en tidligere hjemmekamp i Champions League, men han beseiret sensasjonelt Real Madrid 1-trofeet i Moskva før. : 0. “Hver kamp er forskjellig. Vi spilte også en god kamp på Real og klarte det ikke hjemme. Jeg tror vi vil ta de tre poengene til Pilsen, “sa den 34 år gamle stopperen, som minner om Pilsens 1: 2 og 0: 5-nederlag fra” White Ballet “. Viktoria hjemme i gruppe G nådde CSKA , men halvtempen til to mål ble ikke opprettholdt og bundet 2: 2.Hun fikk det andre målet på fastsatt tid fra straffen.

“Vi vet at CSKA har mange unge spillere av høy kvalitet. Vi kjente igjen dette spesielt i andre omgang, da de kombinerte godt og hadde mange farlige situasjoner. Vi må absolutt ta hensyn til alt og prøve å håndtere kampen i morgen, “sa Hubník.

Laget til Pavel Vrba har det verste gruppespillforsvaret med 14 scorede mål. : 5. ”Forsvaret starter fra angriperen, så vi må spille hovedsakelig i blokka og unngå sjansene motstanderne kan skape.