Jeg vil snakke sulten, unnskyldte seg til Olomouc-treneren etter debatten på Sparta

“Bortsett fra de første minuttene var han redd, jævla fotball. Det er ingen tilfeldighet at Sparta er den første som spiller European League. I dag er vi på det i alle fall ikke, “sa han noen minutter etter kampen

På spørsmål om han var skuffet over at han må velge obskøne ord, sa:”. Jeg er ikke Nasr…”V Halvparten av et annet uhyggelig ord stoppet og unnskyldte seg til den moraviske bodrosty.

Til slutt, men nektet den forrige setningen, “Su forbanna fordi Jihlava mistet Bohemka tapt, så vi hadde ingenting å tape her. Vi var ikke under press, vi kunne bare få det.Jeg tar det slik at det kan miste, men ikke på denne måten. “Han var sint, han brukte uhøflige ord, men han var sympatisk og han var i en spøk. “Jeg har spilt flere kamper her, men vi har aldri spilt en dritt.” Olomouc startet dristig på Sparta. I de første minuttene var motstanderen langt borte fra målet og den tapte ballen var fortsatt i halv motstanderen. Men målet i det trettende minutt brøt det. Siden da har hun glemt den aktive invasjonen og bare desperat sparket ballene.

“Vent, jeg vet allerede hvor feilen skjedde. Jeg tok spillerne gjennom tunnelen av Blanka, og de bodde sannsynligvis der, “forbedret han Kalvoda-situasjonen. Og han la til andre bonuser.Ved ankomst til Praha, Olomouc tydeligvis ikke ville miste 0: 2 som moraviske lagene hånlig sier, men 0: fjerde “Vi bodde i Olšany kirkegårder, kanskje det er noe vi nepochytili,” fortsatte han.

Til slutt fikk han fotball og evaluering. “Sparta har spilt oss i alt. Enten våre spillere skal bli fornærmet, men spartanerne til fotball andre steder enn vi er. “Forskjellen i kvalitet kan hjelpe flate representant Roman Hubník, men forsterkninger fra Pilsen eller ikke ombord denne gangen. “Han trente og regnet med ham, men han hadde ryggen blokkert. Det er en eldre skade. ”

De fattige Olomouc-forsvarene understreker tallene. Sigma ikke utløst enda en gang på mål, det første og eneste skudd forsøk (unøyaktig) dukket opp i 66 minutter.På den annen side har Sparta samlet tre ganger fra de tre første missiler.

“Målvoktere feier ikke Buchts mål. Først må jeg se på videoen der han stod, men det var et skudd som er dårlig å fange. Den andre kan ha kjørt, men Navratil savnet mer. En slik ball burde ikke ha kommet i det hele tatt før porten, sier Kalvoda, og avslutter sin vurdering med den siste bonmote.

“Spillere kan ikke fortelle og fortsatt vil spille fotball. Jeg vet ikke om Barcelona-lederne var her for å lete etter, “sa han. “I stedet for å sparke ballen, vil de spille fotball i alle situasjoner, og så får vi en firkant.”