Høsten 2018 begynte ryktene å vises i media

Imidlertid, som rapportert i pressen, ble Olssons forhold til ledelsen i Midtjylland forverret, og fotballspilleren krevde nesten sitt salg. Fra overgangen til AIC mistet Christopher nesten – i det svenske laget var han også en av nøkkelaktørene, samlet gode pressemeldinger og ekspertanmeldelser.

Høsten 2018 begynte ryktene å vises i media om Olssons sannsynlig forestående avgang fra AIK. Blant de mest sannsynlige neste destinasjonene i Christophers karriere var “Krasnodar” og “Udinese”. Olsson gjorde det klart at han ikke ville ha noe imot å forlate Sverige igjen for muligheten til å spille i en mer konkurransedyktig liga.

“Det er klart at jeg hadde en god sesong med AIK, som logisk endte med å vinne mesterens tittel. Jeg tror at hvis jeg har noen forslag fra andre klubber, så er det verdt å vurdere dem. Du må også vurdere min rolle i AIK og perspektiver for dette laget. Jeg liker det her, men jeg føler at etter å ha vunnet gullmedaljer er det på tide for en endring, “sa Olsson i et intervju i slutten av 2018-sesongen.

Som et resultat besluttet fotballspiller å bytte klubb og valgte den russiske Krasnodar. Så langt ser det ut til at denne beslutningen av Olsson er rimelig vektet og logisk.

Hva vil være nyttig “Krasnodar”

Christopher Olsson er en veldig interessant midtbanespiller, som Krasnodar var i stand til å få for tilstrekkelige penger. Selvfølgelig kan man si at han ikke var i stand til å nå sitt fulle potensiale, som Arsene Wenger så på en gang, men med hver sesong ser Olssons spill mer og mer kvalitativt ut. Dette betyr at spilleren utvikler seg og streber etter å utvikle seg – dette er akkurat hva innsatsen i Krasnodar er laget av.