Gitt imponerende Barcelona-midtbanen

Januaroverføringsvinduet er åpent, og mange europeiske tilskudd begynte umiddelbart å vokse. Barcelona, ​​som signerte så mange talenter som Arturo Vidal, Arthur, Clement Langlet og Malcon om sommeren, vil heller ikke stå til side, og deres hovedmål er Adrian Rabio fra PSG.

Dette er ikke nyheter: Franskmannen har tiltrukket oppmerksomheten til oppdretterne av klubben i lang tid, og flere tidligere forsøk på å lokke ham endte i feil. Men det ser ut til at fotballspilleren er moden for overgangen, noe som bekrefter at han er uvillig til å signere en ny kontrakt med Paris-giganten.
Kanskje Rabio vil være glad for overgangen, men Barça vil ikke vinne. Hvorfor?

Imponerende konkurrenter

Gitt imponerende Barcelona-midtbanen og nivået på spillere, er det vanskelig å forestille seg hvorfor laget trenger en annen spiller.

Tenk deg selv: i midten av feltet er tettheten så høy at selv Coutinho måtte gå på angrepet, etterlot Sergio Busquets, Ivan Rakitic og Arthur på midtbanen. Denis Suarez, Arturo Vidal og Rafinha vises ikke alltid på banen. Hvor er det fortsatt Rabio, som jo mer vil ha noe sted å holde fast? Konkurransen i sammensetningen er god til den begynner å destabilisere laget.

Talented ungdom

Ikke srabotaemsya. Hvorfor er det på tide for Barcelona å slutte å tenke på å kjøpe Adriana Rabio

En annen grunn til at du bør glemme å kjøpe en franskmann er at Barça er rik på sine egne unge talenter, som fortjener sin sjanse så mye.

Vi måtte vente før den berømte La Masia endelig begynte å levere fremtidige stjerner igjen, og i den nåværende generasjonen har katalansene noe å skryte av.

Carles Alena og Ricard Puig faller ofte inn i den spanske nyheten takket være et levende spill – for eksempel da de hjalp med å spille Leonesa Culture 4-1 i den spanske cupen. Hvorfor kjøpe en utlending som har slike unge?