Dette er meldingen som ble sendt av italieneren Jamie Vardi

Svaret kom uventet – i form av førsteplass i tabellen. Spillerne kunne bevise at de ikke er et kassert produkt (Hoot, Drinkwater, Thompson), kan score fantastiske mål (Vardi, Marez), brenne ut midtfeltet (Cante) og være ikke dårligere enn sin egen far (Schmeichel). Ja, laget spilte i utgangspunktet med en tropp, men på en gang ga det resultatet til Chelsea og Mourinho, og hvem var imot det? Bare Lineker kunne motsettes seg, for i tilfelle et tap han måtte overføre på Sky i underbuksene.

“Leicester” har vist oss effekten av “multivariat.” Tilfeller når det var behov for mål, og hvis de ikke ble scoret av sjølscorer Jamie, ble resten av laget med. Husk de viktige målene til Hut og Okazaki, Marez-doblingen, dedikasjonen til Schmeichel og arbeidet til Drinkwater, Thompson og Morgan. Hver skrue i denne motoren var på sin plass. Spillet til Clever Jamie Vardi og Diamond av algerisk opprinnelse Mareza noteres selvfølgelig separat. Spillet deres, som et mirakel, ga hver gang håp til innbyggerne i Leicestershire.

“Marezm” Ranieri – en treners evne til å styrke individualiteten til hver spiller. I samarbeid med Riyadh klarte Claudio å lage en fantastisk fotballspiller ut av en “tynn” spiller. Og med hver spiller gjorde han det samme. På en snill og skånsom måte gjorde han dem til mester. Først var jeg ikke oppmuntrende – jeg snakket om avgangen, så slapp jeg ikke av – jeg snakket om muligheten for å vinne. Og bare helt på slutten begynte italieneren å snakke om et “mulig mesterskap”, og da dette skjedde ringte han Hiddink fem ganger for å takke Gus for seieren over Tottenham. Her er det, beskjedenhet og oppriktig glede, delt med fansen og den store Andrea Bocelli.

“Talen fortsetter”

Dette er meldingen som ble sendt av italieneren Jamie Vardi, da han forlenget kontrakten med ”reverne”. Arbeidet som Vardy gjorde på seg selv hjalp ham til å banke på dørene til det engelske laget og bli nominert til Oscar – Golden Ball, sammen med kamerat Marez. Er ikke dette et mirakel!