Christopher foretrekker oftest å spille på angrepet

Først av alt er det verdt å merke seg midtbanespillerenes ytelse. Han er i stand til å lukke nesten hele senteret av feltet, men litt oftere beveger han seg til venstreflanken. I det siste mesterskapet i Sverige utførte Olsson i gjennomsnitt 86 tekniske taktiske handlinger per spill med en ganske høy prosentandel av suksess.

Christopher foretrekker oftest å spille på angrepet. Hans overføringsnummer ser veldig bra ut i den siste tredjedelen av feltet og inn i motstanderens straffeområde. Slike handlinger Olsson tillater laget hans å eskalere faren mot motstanders mål, som før eller senere fører til feil og mål. Christopher selv rammer sjelden motstanderens mål, og foretrekker å ta ekstrem eller senter angriper til sjokkposisjoner.

Det er også verdt å merke seg en ganske god fart og teknikk nybegynner “Krasnodar”. Selvfølgelig er dette ikke en brasiliansk, men med ballen er denne spilleren definitivt “på deg”. Olsson har kompetanse til å benytte seg av de nye frizonene, noe som gjør at laget kan utføre høyverdige motangrep. Videre kan Christopher begge trekke ballen i fart, og i tide bli kvitt den gjennom passet, fortsetter å delta aktivt i hans angripende handlinger og se etter frizoner.

I AIK utførte Olsson mange standardbestemmelser. Spesielt ikke dårlig klarte han å gi hjørnet. Christopher er i stand til å nøyaktig regne ut banebanen og se plasseringen av sine partnere i straffesparksområdet, som følge av at “hjørner” av AIK ganske ofte endte med streik mot motstandernes mål. Vil svenskene gi opp minst vinklet i Krasnodar? Vi vil se.

Hva er rekrutteringen “okser” definitivt verdt å legge til, så det er i kampen for ballen. Vi kan ikke si at Christopher shies bort fra henne, men i sin posisjon bør en toppspilleren ha mer seriøse indikatorer enn de som, etter resultatene fra forrige sesong, tok Olson til sin eiendel. Det ville være fint å stramme posisjonsspillet, spesielt når det skjer i forsvaret. Likevel trekker svenskeren mye mer til skapelsen, og derfor kan en viss ubalanse i hans handlinger fremdeles spores.