Chelsea skaffet seg denne forsvareren sommeren 2004

I løpet av tiden på MJ klarte Rafael å vinne tre titler av mesteren i England, og sommeren 2015 ble han solgt til Lyon, der han fortsatt står.

Sentral forsvarer: ALEX
Chelsea – fra 2004 til 2012

Chelsea skaffet seg denne forsvareren sommeren 2004, men Alex spilte de tre første sesongene for PSV, hvoretter han kom tilbake til de blå rekkene og klarte å få fotfeste i troppen. I England ble Alex for sin spillestil, selvtillit og seighet i kampsport ofte kalt ingenting mindre enn “Tank”.

Chelsea-fans forelsket seg i Alex ikke bare for hans generelt pålitelige spill i forsvaret, men også for hans dyktige forbindelser til angrepene. Denne Bek var i stand til å gjennomføre en seende pasning fremover, og elsket også å utføre straffespark, spesielt fra lange avstander. Den sterkeste slag fra brasilianeren tvang ofte keeperne til motstanderlagene til å kapitulere, og Chelsea-fansen til å kjempe i ekstase.

Han forlot Chelsea Alex i 2012, etter å ha reist til PSG, og avsluttet karrieren fire år senere etter at han forlot Milan.

Sentral forsvarer: DAVID LUIS
Chelsea – fra 2011 til 2014 og fra 2016 til i dag

Nok en sentralback fra Chelsea, som med Alex i London krysset ganske mye. Da han vendte seg til Stamford Bridge i januar 2011 fra Benfica for 25 millioner euro, klarte David Louis raskt å bevise at han fortjener en plass i basen. Etter tre og et halvt år fikk Londonere et fristende tilbud fra PSG på 49,5 millioner euro, som et resultat av dette dro centbacken til Frankrike, men ikke så lenge.

Allerede i august 2016 kjøpte Chelsea David Louis tilbake for 35 millioner, og siden personifiserer denne dyktige forsvareren bokstavelig talt forsvaret til de “blå”. Med Chelsea vant brasilianeren Champions League, to Europa Leagues og to England Cups, men kunne ikke erobre Premier League. Imidlertid er Louis fortsatt bare 32 år gammel og det er minst to sesonger til i Chelsea – i det minste beregnes Beck-kontrakten med Londonere til sommeren 2021.