Bundesliga fører Dortmund, poeng taper ikke Bayern. Den lille holdt null

Dortmund har gått inn i ligaen ganske annerledes enn i fjoråret da han ikke klarte å gjøre det. I år har det regnet i år, som også ble bekreftet av Leverkusen. Målet er å dele Hoffmann, Kagawa og Aubameyang, som denne sesongen scoret for femte gang.

Bayern i første halvår gjorde ikke helt mesterlig prestasjoner i andre, men tok. Coach Gurardiola reddet flere viktige spillere: line-up denne tiden savnet må Lahm, Müller og Xabi Alonso fikk det motsatte Kimmich, Rod og Koman.

Og de aller siste to nominertene gjorde sitt mark i andre omgang, og økte ledelsen for Vidals 20-minutters ledelse. Da Bayern vi vinner komfortabelt uhlídal

Den første vinnende sesongen i Augsburg opplevd å se at uten Jan Moravek slå Hannover. 2: 0 og flyttet til fjortende plass.Hannover er i nedoverbakke, men enda verre er Stuttgart, som venter på det første punktet etter fem runder. Denne gangen mistet han til Schalke 0: 1. Teamet ble ikke vist Adam Hloušek , som satt på benken, Jan Kliment , og ble ikke nominert.

Bremen i hele nitti minutter høyre forsvarer Theodor Gebre Selassie , hjemmet til Ingolstadt.Inntil de siste sekunder, det så ut som en uavgjort 0: 0 i tredje sett, men besluttet forvandlet minutters utvisning Hartmann. Frem fra ‘Tomas Pekhart igjen var ikke jevnt fordelt blant erstatninger

Keeper Hamburg Jaroslav Drobny tvert imot, den andre påfølgende sluttet igjen holdt null.: Å vinne som forrige gang mot Mönchengladbach var ikke nok, men hans lag hjalp i det minste å score et hjem trekk 0-0 med Frankfurt. Václav Kadlec spilte hele kampen på gjestebanken.

Köln Mönchengladbach beseiret hjemme 1: 0, scoret det eneste målet etter en times spill Modeste. Gjester som rullet i fjor og nådde Champions League så langt i den nye sesongen påtale og men de har ikke noe poeng.Med bare to mål scoret, er bordet det siste.

Wolfsburg kamp med Hertha Berlin i lang tid ledet målløse oppgjøret, men tretten minutter før slutt sendt hjem for å lede andre mål for sesongen, den nederlandske spissen Bas Dost. På slutten la han til ett skudd, og laget hans spilte til slutt 2-0. For taperne spilte hele kampen midtbane Vladimír Darida .

På fredag ​​předehrával kampen med Hoffenheim Mainz. Hjem vinne 3: 1 takket være en hat-trick spiss Malliho, slik at i fem kamper i den nye sesongen gjorde det samme antall mål. I forsvaret av gjestene spilte hele kampen Pavel Kaderabek , men selv på det femte forsøket den kommende første seier. Hans lag har en uavgjort og fire nederlag et sted over nedstigningsposisjonen.