Napoli-lederen Maurizio Sarri hint ved utkjørselen midt i Chelsea-lenken

Det er bare ett problem. Det kommer ikke til å skje på lenge. Ikke innen 2022. Ikke i 2026, når USA kan være en VM-co-vert, avhengig av nivået av sinne over amerikanske retningslinjer når avstemningen er tatt i juni. Ikke i det neste århundre i det minste. Og kvinnene kan ikke vinne mye i nær fremtid heller.

Her er grunnen til at vi folket i USA ikke kan danne den perfekte fotballunionen. Vi er for langt bak. I Europa har fotball blitt forankret siden 1800-tallet. Engelske og tyske soldater gikk ut av grøfter i verdenskrig en til å spille spill under en uoffisiell julestopp. De fleste av de siste 16 klubber i årets Champions League skryter minst 100 års historie.Sporten har også lenge dominert i Sør-Amerika og store deler av Afrika og Asia.

USA hadde et godt fotfeste for 90 år siden, med en lovende ung amerikansk fotbollsliga som ga ryggraden til spillerne som nådde 1930 World Cup semifinaler (selv om bare 13 lag kom inn.) Men ASL forsvant et par år senere, og startet en unibet ingyen fogadások syklus som ville bli kjent gjennom generasjonene.Uten formålet med en pro-liga ble fotball henvist til ligaer av dedikerte innvandrere som trakk seg av lidenskap fra naboene som ivrig likte seg til “amerikansk” sport som gridiron fotball, baseball og basketball.

På 1960-tallet , en rekke forskjellige ligaer vowed for overlegenhet før restene ble tvunget til å bli med til å danne NASL, som hadde noen gode år på slutten av 70-tallet og tidlig på 80-tallet før de kollapset under vekten av overexpansion og ulikhet. På 1980-tallet syntes fremtiden for amerikansk fotball å være innendørs, med flere lag i gjennomsnitt mer enn 10.000 fans per spill for å se en fotball / hockey hybrid. Samtidig begynte ungdomsfotball å boke. Men med føderasjonen å ha en laissez-faire-holdning, gikk ungdomsskoler i mange forskjellige retninger.I dag har vi to nasjonale paraplyorganisasjoner – US Youth Soccer og US Club Soccer – racing for å danne regionale elite-ligaer. Forvirrede foreldre registrerer barna for tryouts og håper de beste resultatene når de ber om at de ikke ender med å bruke tusenvis av dollar på flybilletter og hotellrom. Et lag kan reise 700 miles for en blowout i stedet for å reise syv miles for et konkurransedyktig spill. Det virker bare for de hvite barna: Amerikansk fotball mangfoldighetsproblem Les mer

Selv de som er enige i USAs fotball må endring kan ikke komme på samme side. I 2018-føderasjonspresidentvalget trengte vi to hender å telle alle “reform” kandidatene i feltet.I mellomtiden er innsats for å forene lavere divisjon fotball og presse USA mot et forfremmelses- / relegasjonssystem, lagt ned i en alfabetssuppe av merkenavn – NPSL, UPSL, PDL, ASL og mer – de fleste av dem insisterer på å være et nasjonalt rammeverk heller enn en regional komponent i en større pyramide.

Og vi er for litigiske. Det amerikanske fotballsamfunnet er veldig godt i å etablere juridisk presedens. Den gamle NASLs juridiske skjæringer med NFL var landemerker i sportslovgivning, som MLS-spillernes søksmål mot ligaen på slutten av 90-tallet.

Hva de søksmålene ikke gjorde, var å etablere et fast grunnlag for fotball i USA. Langt ifra. MLS-spillernes drakt hindret ligaens tidlige vekst. I dag trenger du et resultatkort for å holde oversikt over alle juridiske handlinger.Et mulig trekk fra Columbus Crew til Austin holdes oppe i retten. Andre tiltak utfordrer mangelen på forfremmelse / nedrykning eller ulik lønnsstruktur mellom menns og kvinners landslag. Den nye NASL er selv saksøke enkelte medlemmer av US Soccer styret over en stemme som ikke gikk sin vei. Noen av disse problemene unibet internetes sportfogadás kunne løses dersom interesserte parter ble tvunget til å sitte og forhandle. Søksmålene har imidlertid ganske enkelt kalsifisert alles posisjoner og begrenset kapasiteten til å snakke om nye tilnærminger for å bygge opp pro fotball.

Det er konkurransen også. Fotball er den mest populære sporten i verden. Ikke her.Selv i Washington DC, hvor blomstrende innvandrerbefolkninger elsker det globale spillet, hilste de lokale media NHLs Washington Capitals som det første store pro teamet for å lage en konferansefinal i mange år, og ignorerte prestasjonene til Washington Spirit (NWSL) og DC United (MLS). USAs VM-feil var et katastrofår i å gjøre Les mer

Hvis du vil ha suksess, er det best å være tålmodig. Men vi er for besatt av hurtigreparasjonen. Futsal! Fokuser på dribling – nei, vent, passerer – i en tidlig alder! Ending “pay to play” (de sier ikke hvordan)! Det varmt omstridte amerikanske fotballpresidentvalget viste at vi ikke har noen mangel på ideer.Og et stort antall supportere, mange av dem som er nye i sporten, er overbevist om at alle ondskapene vil forsvinne dersom USA bare oppretter forfremmelse / nedrykning, som vil gi en eksponentiell økning i investeringen og få hvert amerikansk barn sulten til å representere sin eller hennes hjemby klubb i sin kamp for å klatre på stigen.

Det er faktisk enkelt å fikse ting. Alt vi trenger å gjøre er å gjøre opp for generasjoner av kulturell antipati, incentivisere folk som for tiden er ute av fotball for å sette sine penger og barn inn i det, sikre de enorme utgiftene til de som har betalt for å være en del av MLS ‘innsats for å akselerere USAs pro- og ungdomsvekst, få barna til å sette ned videospillene sine og komme seg ut på en nabolag i fremtiden, få krefter som er å sjekke deres egoer og advokater ved døren, og kanskje bygge en tidsmaskin.Kanskje det kunne skje. Eller kanskje Yellowstone supervolcano kunne gjøre mye av USA ubeboelig.

De gode nyhetene? Det er liten skade i å prøve, og vi er i godt selskap. Bare åtte land har noensinne vunnet menns VM. England vant det bare på hjemmemarkedet – og det var mer enn 50 år siden. Holland har ikke vunnet det. Mexico har ikke kommet nært. Og likevel, sporten trives i alle disse landene (og dusinvis mer hvor en verdenscup seier er den fjerneste av drømmer).

Det er sikkert nær å blomstre her i USA. Sportsbarer som serverer Premier League-fans, er nå regelen i stedet for unntaket. Rikelig med byer, ikke bare på MLS-nivå, har du en levende fotball atmosfære.National Women’s Soccer League har mistet et par lag, men fikk mer, allerede overlatt tidligere forsøk på en kvinners liga. Alt uten å vinne en VM.

Og kanskje en bølge av talent kan sammenfalle med en suksess som det gjorde i 2002, da de amerikanske mennene gjorde det til kvartfinalen. Kanskje vil de amerikanske kvinnene vinne igjen, selv om de nå står overfor mange av de samme problemene (fraktige og litigious interessenter spesielt) som mennene. Vi kan alltid drømme.