Flere poeng enn i fjor, men til og med så store tap. De kan ta igjen, sier spartanerne

Football League har spilt seksten runder. Hvis det hadde blitt spilt som tidligere år og ingen nyheter ble introdusert, ville høstdelen avsluttes med et forsvarsløst uavgjort av Sparta og Jablonec på søndag.

Det ville ende med nok en mislykket spartansk høst. Laget til den mest berømte tsjekkiske klubben, som minnes 125 år siden grunnleggelsen for en uke siden, fikk ni poeng for den ledende Slavia, den andre for Pilsen fem. Tap med Jablonec er veldig synd, men vi må fortsatt holde hodet oppe, ”sa Costa stoper for klubb-tv. Konkurranseledelsen la en annen del kamper til programmet, så de neste tre helgene fortsetter nesten til jul.Fra og med februar vil tretti runder bli fulgt av fem til i den såkalte overbygningen. ”Og det er helt klart å ta igjen. Mange kamper venter på oss, vi spiller tre ganger til om høsten, så hele våren, påbygget, ”beregner den unge spissen Matěj Pulkrab.

Men ordene hans i høstens sammenheng har ikke fått mye støtte av Sparta. Lag på åtte hjemmekamper vant bare fem, av åtte bare halvparten.

Rival Slavia vinner sjelden: i løpet av sommeren ga etter for Jablonec og Ostrava var det tredje tapet bare Sparta i derbytrekning. </P >

“Slaver er ingen supermenn, de kan tape som alle andre lag.For øvrig, i Eden vant Spartanerne for siste gang våren 2014…> Det er bedre enn Stramaccioni, men det er fremdeles lavt

Sparta er litt bedre på poengsummen enn i fjor etter seksten runder: den vant en kamp til og vant trettini poeng, i fjor var det tjueto. Hun scoret 28 mål, som er syv til, hun samlet inn tolv som hun gjorde i fjor. Imidlertid manglet bare fire poeng på Spartas andreplass. I år taper det fem poeng på sølvet, noe som fortsatt garanterer Champions League-kampen.Neste gang de spiller i Slovácko, så hjemme med Teplice og den første delen av sesongen avsluttes i Příbram. Pilsen vil presentere seg på løpet av den fjerde Zlín, med Olomouc og Karviná hjemme. More info here

Dette er ikke tilfelle med menn. Hvis du skriker mot dem, vil de ikke flykte eller gråte foran deg, det er lettere. ”Hun representerte i årevis, har seks ligatitler og begynte å trene. Hun befalte kvinner, hjalp til på kvinnelig opptur, men sto også på benken til menn Jablonec i lavere konkurranse. Ved den første turneringen raspet det, men da hytta gikk med på å bestille og guttene skjønte at denne 38 år gamle kvinnen forstår innebandy og taktikk, startet laget.

Han avanserte virkelig blant eliten, endte tiende i premiersesongen og holdt på.Prinsesse Lenka styrte dermed mennene med en fast hånd. Idretten hennes er bikinifitness, så – spesielt hvis du er mann – ved første øyekast blir du tiltrukket av glamouren og ganske 22bet forførende bilder som satser på sosiale nettverk. Selv om Karolína Huvarová er utdannet lærer, sletter hun seg ikke på sin egen hjemmeside: Det er klart, over sengen.Jeg sover med en trener. ”

Ja, kjærlighet er en mektig heks, og denne tretti år gamle jenta ble den første europeeren som ledet et profesjonelt hockeylag i Amerika denne måneden.

som følger: venninnen hennes er André Niec, også en tsjekk, som trener Carolina Thunderbirds-teamet i Federal Hockey League, den fjerde høyeste amerikanske konkurransen. I begynnelsen av sesongen ga han imidlertid foran dommerne et kyss på en startpakke, fikk en sekskamp flastr og fikk ikke lov til å bli på benken.Jeg er veldig takknemlig for denne sjansen og tilliten. ”

quads bortsett fra Dakar

Det var allerede en kvinne som kunne vinne løpet – ofte omtalt som den tøffeste motorsportkonkurransen i verden. Men tyske Jutta Kleinschmidt, Dakars vinner i bilkategorien, er unntaket som bekrefter regelen.

Selv om kvinner deltar i den berømte rally hvert år, er det bare en ubetydelig Sportingbet prosentandel. Så det er ikke rart at bare 40 år har bare en tsjekkisk sett målet så langt i januar.

“Jeg trengte å bevise noe ikke bare for meg selv, men også for alle de de trodde ikke på meg, ”sa Olga Roučková, som okkuperte 26.et sted i ATV-kategorien.

Og selv om det er et sted blant “taperne”, kom hun fremdeles hjem med en liten beduin som tør de tre beste. Roučková var den tredje blant kvinner i kategorien ATV-er og motorsykler. “To motorsyklister ankom, og jeg var den eneste firehjulingen. Da de ga meg beduinerne, gråt jeg og sa at jeg bare ville ha medalje. Det er nok for meg. ”

Hun er 34 år gammel, og konkurrerer i ti år. Men hun hadde sett nærmere på ATV-er mye tidligere – da hun var på sin første date klokken 15, hadde vennen akkurat kommet til ATV-en hennes.

Hun begynte beskjedent. På de første løpene gikk hun rett på en firerplass fordi hun ikke hadde bilen og heisen. Da oppmøtet var flere dager, sov hun under taket. Men Dakar var ikke en engangs ting – han ville komme tilbake hit i januar.