Analyse av tenniskamper for sportsspill

Nå har han bare en hobby – baseball. Joe begynte å bruke mer tid på å se kampene. Han kastet seg så dypt inn i dette spillet at han begynte å vite alt i detalj: hvilken spiller kaster bedre, hvilken – som løper raskere. Peta var klar over den fysiske tilstanden til spillerne, overføringer og annet om baseballnyheter.

En dag bestemte Joe seg for å satse, innskuddsbonus odds fordi han visste utfallet av hendelsen nesten helt sikkert. Bud spilt. Og da skjønte Peta at det ikke var vanskelig for ham å dele baseballkampen i konfrontasjoner mellom enkeltspillere og finne ut hvilket lag som ville vinne til slutt.

Ifølge Joe viste det seg å være enda enklere enn å være aksjemegler: han hadde tross alt nesten fullstendig informasjon innen baseball, og usikkerhetsnivået på børsen var gjennomgående høyere. Det første året oppnådde han et avkastning på omtrent 40% og ble den beste baseball-forspiseren.

Kapper-statistikken tiltrakk seg store investeringer. Joe Peta opererte ikke bare med egne midler og klarte å tjene anstendig. Etter en tid falt imidlertid utbyttet til 10-15% og Peta bestemte seg for å slutte med rentene.

Peta ledet ikke kapper-rangeringen, men han klarte å tjene gode penger, lage seg navn og åpne konsulentselskapet sitt. Ikke en dårlig historie for en mann som falt oddsen tips i rullestol, mistet jobben og endelig kunne gi seg.
Bob Vulgaris

Analyse av tenniskamper for sportsspill

Fra barndommen hadde Bob Vulgaris foran øynene et eksempel på en mann som satset ofte og på store summer. Det var faren hans. Fra tid til annen var Bob-familien på randen av konkurs.

Som gutt forsto han at spill er en veldig risikabel beste odds vei til berikelse, som for de fleste spillere ender i fiasko. Han så de konkursrike spillerne i kasinoer og bookmakere. Hovedkonklusjonen som Bob gjorde i barndommen: du kan ikke satse uten full forståelse av hva som skjer. Tilfeldige innsatser vinner aldri.