Unge Karlovy Vary basketballspillere ser allerede etter en premiere på KV Arena

Basketballakademiet i Karlovy Vary. Dette er navnet som kommer inn i sesongen i kvinnenes basketball liga Bonver lokalt lokomotiv. Squad Club lener siste årene, spesielt utførelsen av utenlandske forsterkninger radikalt endret, og gjennomsnittsalderen på laget brettet fra basketball håp om valgt over Tsjekkia er ikke engang tjue år.

“At de alle sal, det kan ennå ikke være ingen tvil, “sier Carlsbad trener Marcel Krämer. Og det betyr ikke langt den krevende reise.Klubben har delt jevnt i år mellom Karlovy Vary og Praha, hvor de fleste av hans år med forsterkninger blir studert. “Alle disse organisatoriske ting vi allerede har klart å jobbe, spillside, men trenger litt mer tid,” sier coach Locomotives.

Hvor mye blir det? “Minst halv sesong,” forutsetter han. Dette betyr ikke at Karlovy Vary skulle miste i konkurransen. Bare alle de novickám vil ta litt tid å komme til hverandre på banen vant til, også de har ingen erfaring med de aller høyeste konkurranser. Må tilpasse seg en tøffere spill og skyting tid, noe som er langt mindre i spillet.

Noen har foreslått forberedende kampene, som fant sted i forberedelsene Locomotive ganske anstendig antall.For å få mest mulig ut av de feilene som det unge laget kan gjøre i spillet i Varech. Og hva kan spesielt nyte den nye treneren, den siste turneringen før starten av Ostrava Extraliga nettopp vunnet hennes team. “Mile overrasket meg,” smiler hun. “Jentene sa til slutt. Jeg fortsetter å fortelle dem at hun skal høre. Jeg er ansvarlig for resultatene og legge dem hvis jeg vil ha noe, bør de følge den. ”

Også hjem til Ostrava før all hast spilt, i motsetning til i Karlovy han Vary også styrket med noen utlendinger. “Og du bør være fra det øyeblikket bedre enn de innenlandske aktører, ellers er det meningsløst”, sier Krämer.

At hennes team er ikke gjennomsnittlig mer enn tjue år, betyr det ikke plager henne så mye.Snarere er de interessert i andre parametere som høyde og vekt spillere. “Vi har to Point vakter som er i min minste noensinne i ligaen og for andre at folk heller ville gjettet på modellering, så vi har et lite problem med vekt også. La oss se hvordan vi kan håndtere alt. Sår kan ikke bare gi bort, men vi er også i stand til å akseptere, “sier coach Locomotives.

I søndagens kamp mot Nymburk som en stor favoritt av en av extraligových medaljer og årets EuroCup deltaker må spillerne. “Hvordan håndterer vi dem? Det vil holde for meg selv, “sier Krämer. “For oss er det den første kampen hjemme i det nye miljøet. Vi må håndtere det.Og det spiller ingen rolle hvem det vil være. “