Tsjekkia har vært fornøyd med Chelsea-fansens aksept. Jeg setter pris på det, sa han

Det vet perfekt der. “Jeg er ikke overrasket over Stamford Bridge, jeg vet hvert hjørne av stadion,” sa han før sin første kamp i Chelsea som motstander. En uvanlig ting for ham, og spesielt for hjemmevifter som hadde feiret mesterskapet for fire måneder siden, i den siste kampen med Tsjekkia ved porten.

“Jeg er glad for å ønske fans velkommen til stadion.Det er mye verdsatt, og jeg vil gjerne takke dem for det, “sa Čech, men resultatet kan ikke være fornøyd. “Selvfølgelig kom vi hit for å vinne, men vi mislyktes,” sa skuffet.

Arsenal i en kamp på Chelsea komplisere situasjonen like før pause da han tidlig i dusjen forsvarer Gabriel, som la ut på en mye diskutert svindel med hjemspiller Costa. I andre omgang gjestene har mindretall hjemmet ikke nok.

“Jeg er sikker på at det har påvirket oss. Vi spilte en god første omgang, men etter eliminering av situasjonen på banen er helt forandret, “sa Čech.Nå ble han prøver å Gabriela Costa, hovedaktørene trefninger i straffefeltet, roe ned.

“Etter dommeren blåste gult kort, jeg begynte igjen å konsentrere seg om spillet og gjør seg klar til å sparke porten. Jeg så ikke den andre hendelsen. Beslutningen er alltid på dommerne, jeg har ingenting å si, “fortsatte han.

Arsenal har tjent 10 poeng etter de seks spillene som spilles i Premier League, så vel som for et år siden. Årets ambisjoner til Emirates Stadium er på vei høyere enn i fjorets tredje. “Ligaen bestemmer seg ikke etter fem kamper. Selv i svakhet gjorde Chelsea det vanskelig for oss å gjøre noen hint.Den andre røde ble brutt til slutten, “sa han.

“I Premier League må du kjempe til siste sesong, er ingenting bestemt,” sier Bøhmen. Arsenal venter på det siste uoppsatte laget i en uke – det fjerde Leicesterbordet.