Sparta – Olomouc 4: 0, en nykommer til Letná skjøt ikke på målet

Hušbauer arbeidet en ett-trykks ball, registrert en dårlig posisjon motstående keeper, og bestemte for skuddet. Bend over tjuefem meter hjelpeløse boller innpakket og allerede i det trettende minutt avgjorde skjebnen av kampen.

Olomouc kom til Praha med en dristig plan for å spille aktivt. Han angrep passerer dypt i Sparta-området, og et øyeblikk virket det som motstanderen av vakt.

Hušbauerův krøll i det trettende minutt, men Hanákům tok motet. League nykommer fra det øyeblikket hjelpeløst sparker, raskt mistet ballen, og resultatet var det enorme presset fra Sparta.

For alle halv-time snakke tall. Mål: 3: 0. Skudd på mål: 5: 0th Skutt av: 6: 0. Hjørnespark: 5: 0.Ballbesittelse 75%. 25%

Sparta ikke glipp av skadde keeper pisk, hadde sub Stech aldri hatt en jobb. Sigma fortsatte fravær representant R. Hubnik måtte angre så mye mer.

Før det andre målet Sparta Olomoučtí hadde allerede hatt ubráněného hjørne, men ballen ble kastet til side Dočkal og straks tok ham en annen raid. Han gikk gjennom området, passere over mål for Lafata, som vant antennen duell med keeper Buchta.

Publikum nøt det vakre spillet full av fine kombinasjoner. Sparta har returnert til å spille for fire forsvarere, men på grunn av utviklingen har Hybš og Frydek hatt mange offensive lovbrudd.Selv med sin støtte tilhørte midtbanen til hjemmelaget.

Ti minutter før pause Krejci Vepřeková jevnt, treffer et hjem og sparket en straff. Han levde for å treffe venstre stolpe og det var allerede tre 0.

Etter pausen, scoret de siste vellykkede intervensjoner Olomouc keeper Buchta. En fantastisk mulighet til skatte Lafata og reddet situasjonen selv når Costa ledet på nært hold.

En annen “første” kom i neste øyeblikk. Etter 66 minutter Petr høy traff Spartan mål, men det var det første forsøket på å skyte bortelaget i kampen. En 73 minutters flørting Olomouc sin første og eneste corner.

I kampens allerede er avgjort og tempoet lettet litt.Visne oppmerksomhet av motstanderens forsvar tok Dočkal, som er fra midten til å veve seg opp foran mål og raid endte bend over prosjektering boller.