Før Mchhitaryan gikk til MJ

Ibrahimovic gjenvunnet og flyttet utenlands, hvor han nå spiller i MLS for Los Angeles Galaxy og er en av lederne av laget. Gitt karakteren og kvaliteten til denne spilleren, har overgangen til MJ fullt ut betalt for klubben. Zlatan gjorde alt i sin makt, men omstendighetene var imot hans lange opphold på MJ nær Mourinho.

Heinrich MKHITARYAN – kjøpt for 37,8 millioner pund fra Borussia Dortmund
Overføringsvurdering: 3-

Før Mchhitaryan gikk til MJ, var en av de beste spillerne i Borussia Dortmund, og derfor, da de røde djevler klarte å forhandle en avtale med tyskerne, i Misty Albion var de fleste eksperter enige om at Mourinho hadde en flott overføring. Men, med unntak av sjeldne individuelle kamper, klarte det armenske legionæret ikke å manifestere seg fullt ut i leiren i Manchester United.

Er det verdt å gi penger til Mourinho, og om “MJ” har blitt sterkere fra sine kjøp

Til slutt ble Mkhitaryan i strid med Mourinho og, et og et halvt år senere, byttet i Arsenal mot Alexis Sanchez. Det er sant, i “Gunners” leir, ikke Heinrich å bli den samme nøkkelspilleren som han pleide å være i Shakhtar eller Borussia.

Paul POGBA – kjøpt for 94,5 millioner pund fra Juventus
Overføringsevaluering: 4-

Den høyeste oppkjøpet av Mourinho i det aller første overføringsvinduet til MJ var overgangen til Juventus-lederen Paul Pogba, som oppdaterte rekordet for avtaler i verdensfotball på den tiden. Med denne avtalen minnet de “røde djevlene” først og fremst på seg selv på markedet, noe som gjør det klart for andre toppklubber at de fortsatt har mye økonomi, og om nødvendig er MJ klar til å bruke dem.