En autoritativ utgave av The Guardian rapporterte nylig

For det tredje hevder Bolt ikke å erobre Gullkulen – det vil være nok bare for å trenge inn i fotballen i en betinget klubb fra England, som ligger på bredden av liga 2 (etter vår mening er dette fjerde divisjon).

For det fjerde kjenner verden mange eksempler på at en idrettsutøver flyttet fra en sport til en annen – for eksempel, Mordovia videresender Mukhametshin, som spilte basketball i 20 år eller tidligere målvakter i tysk landslag og Werder Tim Wiese, som startet sin karriere i bryting ved 33 år gammel. Tidligere Wolverhampton og Irlands landslag Andy Kio mener for eksempel at Bolt ikke vil kunne bygge en karriere i fotballverdenen. La oss se hva som skjer, men fra bunnen av hjertet mitt vil jeg ha en smilende jamaicanske for å realisere drømmen sin til fulle.

En autoritativ utgave av The Guardian rapporterte nylig at i vinteroverføringsvinduet ble Manchester United-ledelsen enige om å tildele 100 millioner pund, hvilken klubbsjef Jose Mourinho vil kunne bruke på å styrke sammensetningen. Den portugisiske nylig, mer og oftere, ved første anledning nevner i kommunikasjon med pressen at Justisdepartementets sjef ikke kjøpte de fleste spillerne han ba om. På mange måter er dette, som Mourinho mener, grunnen til at Manchester United igjen er ukjennelig i kampen for mesterskapet i Premier League.

Selvfølgelig, mot bakgrunnen av å bruke Manchester City de siste årene, ser overdragelseskampanjen til de røde djevler seg mer enn beskjeden, men Mourinho mottok penger for forsterkning, men om han brukte dem klokt og nyttig, er det et stort spørsmål. Siden sommeren 2016, da Mourinho ledet mankuniantsev, flyttet 11 nye spillere til klubben. De koster klubben treasury nesten 390 millioner pund, men har Manchester United blitt sterkere fra dette?

Eric BAI – kjøpt for 34,2 millioner pund fra Villarreal
Overføringsevaluering (heretter i henhold til 5-punkts systemet ved hjelp av tilleggsalternativer i form av “-” og “+”): 3