Bolt brukte litt tid på showet i Borussia Dortmund

Utover det gjorde Bolt sin debut for Central Coast og scoret to mål – denne vennlige kampen ble vist på australske tv-kanaler, mens mange eksperter kom for å se dette uvanlige eksperimentet. Klubben med det poetiske navnet “Valetta”, som representerer den høyeste delingen av maltesisk fotball, gikk videre. Teamet tilbød Usain en toårig kontrakt med muligheten for å utvide seg til en annen sesong, men den kresne fotballgourmetbolten avviste tilbudet fra Malta, og bestemte seg for å vente på en annen. Sannsynligvis forgjeves, fordi “Valletta” stadig oppnår suksess på hjemmemarkedet og deltar i Champions League-kvalifiserende kamper.

IKKE BOLTUN Olympisk mester ønsker å spille fotball

Bolt brukte litt tid på showet i Borussia Dortmund, hvor han spilte side ved side i trening med Bundesliga-stjernene. På treningen med “Borussia” kom Bolt til enighet selv da treneren var Thomas Tuchel, men hans ankomst i Dortmund ble utsatt. Nå er Tukhel ledet av PSG, og hvem vet: kanskje Bolt vil snart vises der – en annen megastar i trening parisierne vil tiltrekke seg oppmerksomheten til enda flere fans over hele verden.

Meninger om Bolt og hans reelle sjanser til å starte en karriere

For det meste folk som på en eller annen måte er koblet til fotball, vurderer Bolt å være eksentrisk og mocke ham – et stort antall fans fra post-sovjetiske rom, på grunn av sin begrensede natur, velger den jamaicanske sprinteren som et objekt for latterliggjøring, men ikke så enkelt i denne situasjonen.
Først av alt, Usain er en profesjonell idrettsutøver – han er en idrettsutøver, hva annet å se etter, derfor vil han være i stand til å motstå fysisk anstrengelse i treningsøkter av absolutt noen fotballklubber.

For det andre forstår Usain med hodet at han ikke kan spille Manchester United på 32 år – du kan komme dit (alle slags markedsføringsspenninger som lar de røde djevlene slippe ut Jamaican i 5 minutter), men du vil ikke være en stjerne i hvert fall etter alder.