Bayi tilbrakte sin debut sesong på Old Trafford veldig sterkt

Den første overføringen av Mourinho til DOJ var ganske uventet. Velkjent i eksemplet, ble den unge ivorianske Bayi gjenstand for oppmerksomhet fra en rekke europeiske klubber, men Manchester United klarte å komme foran alle.

Er det verdt å gi penger til Mourinho, og om “MJ” har blitt sterkere fra sine kjøp

Bayi tilbrakte sin debut sesong på Old Trafford veldig sterkt, men da mistet han bakken og ble oftere og funnet seg på benken. Etter at Eric helt ærlig mislyktes i den nåværende uavgjort av Premier League mot Newcastle og Brighton, ser Bayi i Manchester United frem til å være veldig vag. I tillegg viser Milan interesse for det, og det er derfor mulig at Mourinho vil bli kvitt den afrikanske ruten allerede i januar hvis han kan signere en ny spiller for denne stillingen.

Det er mulig at Bayi fortsatt vil kunne rehabilitere seg i Specials øyne, men så langt har denne transaksjonen nesten ikke vært vellykket for portugisisk og MJ-ledelsen. Fans av de “røde djevlene” kan bare behage ungdomsalderen til en fotballspiller, noe som gjør at klubben kan finne en kjøper uten åpenbare problemer, og kanskje til og med motta pengene brukt på kjøpet.

Zlatan IBRAHIMOVICH – overført som en gratis agent fra PSG
Overføringsvurdering: 4+

Zlatan er Zlatan. Den svenske fremover, som ikke lider av overdreven beskjedenhet, er i Foggy Albion i skumringen av sin karriere, viste at han er i stand til å demonstrere fotballens høyeste nivå her. I sin første sesong i Old Trafford scoret han 17 mål i 28 ligamatcher, men andre år av den svenske scoreren i Manchester ble skadet av en alvorlig kneskade, som til slutt endte med klubben og bestemte seg for å dele med fotballspilleren.