Milanos Silvio Berlusconi bekrefter Unibet salg av klubb til kinesiske investorer

Milan-presidenten Silvio Berlusconi har bekreftet at han vil selge syv-tiden europeiske mestere til kinesiske investorer og forventer å motta € 400 millioner i løpet av de Unibet neste to årene. José Mourinho forsvarer ungdomspolitikken i Manchester United-avdekking – leve! Les mer

Berlusconi, som kjøpte klubben i 1986, har forhandlet mer enn et år med ulike interesserte, men er nå overbevist om at en avtale nå skal fullføres etter at han ble løslatt fra sykehus tirsdag etterpå hjerteoperasjon.

“Jeg hadde en periode på 26 år som da ble 30. Min bekymring er at i de siste fire årene har jeg ikke klart å gjøre ting som jeg gjorde tidligere”, sa han .

“Valget jeg lager er en viktig.Jeg vil levere AC Milan til folk som kan Unibet de beste norske betting sider gjøre klubben til en stor styrke igjen, ikke bare i Italia, men i Europa og i verden.

“Det er en forpliktelse fra de nye investorene å betale 400 millioner euro over neste to år, og jeg selger klubben til folk som kan bringe den tilbake til hvor den tilhører. ”

Milan, som rapporterte et tap på 93,5 millioner euro i fjor, utnevnte Vincenzo Montella som sin nye coach forrige uke. De ble ferdig syvende i ligaen i fjor og vil savne Europa for en tredje suksessiv kampanje. Robin Li, grunnleggeren av Unibet søkemotoren Baidu og vurdert som Kinas sjette rikeste mann, antas å være ledende Konsortiet, som vil kjøpe en andel på 70% i klubben.

Hvis de er ferdige, vil de bli den siste gruppen investorer fra Kina for å kjøpe en eierandel i en europeisk klubb.I desember annonserte Manchester Citys holdingselskap City Football Group en investering på $ 400 millioner fra et kinesisk konsortium, CMC, mens Unibet betting sider bonus eiendomsgruppen Dalian Wanda kjøpte en 20% eierandel i Champions League-finalistene Atlético Madrid i fjor.