Kudějová er verdensmester i vannslalom. Hilgert avsluttet åttende

Fem kajakářských verdensmestere fra tidligere år ventet lørdag kl Lee Valley i starten. Men tittelen på den kongelige kvinnekategorien var ganske annerledes. Tjuefem Catherine Kudějová mestret alle 22 wickets finalen uten å nøle, gjennomboret målet og så det fører.

glede banket inn i hjelmen.

 

og så bare vent, hvordan vil de tre beste kvinner i semifinalen.

verken den tyske Funk, hverken den australske regjerende mester Fox og selv vinneren av semifinalen spanske Chourrautová Men raskere enn hun stryk neprosmýkly.

Det er besluttet!Tittel tilbake til tsjekkisk.

Kudějová sjenert, noe varsomt løftet hånden over hodet og smil.

Jeg vant! Jeg er verdensmesteren! Ser det ikke slik ut?

Det var en klar triumf. Hun beseiret Funk for 2,29 sekunder, en annen tysk Pfeifer, 2,71 sekunder, en bronsemedalje. Fjerde plass ble igjen på Fox, kastet ut av tronen. Chorraut ble ferdig med den femte.

Den gratulerende slangen var langvarig. Etter plenen i området av Lee Valley Kudějová Catherine gikk til podiet, ser den stigende tsjekkiske flagget, lyttet til sangen “Hvor er mitt hjem.”

“Det gjør vondt mine hender, men jeg gjorde det. Jeg er glad.Jeg var syk før løpet, så jeg trodde det var et godt tegn, “minnet hun om at syke godt før han bronse” hale “til EM i Tyskland.

For to år siden i Praha sensasjonelt seilte for verdens medaljer, kanskje for gull, men så ikke ta den endelige konklusjonen.

London nummer fire i kvalifiserende nå og den samme stilling det var en i morgen semifinale. Men til slutt fant han ingen Slayer.

“I dag er det mye feil, sporet er virkelig tøff,” fortalte. “Jeg hadde ikke gått i går titt på forbikjøring (demo tur på skillelinjer for semifinale ), fordi jeg egentlig ikke var beste.Men når de andre kom tilbake fra forbikjøring, slik at alle fortalte meg: Dette sporet vil være for deg ”

Turbuss George Prskavec når han visste veldig godt. Tungtvann Kacey sitter på det kan gå deres ansvarlig kjøring. “Hun har gjort det bra her i fjor. Jeg trodde på en medalje, “sa treneren og far til den tsjekkiske kajakken. “For øyeblikket, så kaca finalen vist frem på turen ganske nær sitt høyeste.”

Selv 22 år eldre Hilgertová Stepanek, Tsjekkia tidligere verdensmester i kvinner kajakk finalen i London manglet. På den syttende av hans VM karriere etter en dramatisk venter klarte å flykte inn i den endelige ti av den siste rullerende plass som tiende.

De krefter som brukes opp i semifinalen, men han manglet den avgjørende løp.Hun plukket opp på nummer fem, deretter en annen – og måtte gå tilbake til atten.

“Krafttene manglet, selv om jeg var fast bestemt på å vri dem ut,” sa hun. “Men det kom ikke til meg, og hele løpet tok meg ikke. Nøkkelen var en kombinasjon av 17-18, som har plaget meg i kvalifisering. Jeg kom ikke til forsiden av første runde, men jeg kom ikke til målet ennå. “Likevel er hun den eldste finalisten i verdensmesterskapets historie og den siste 8 på 47 år.plassere et annet bidrag til suksessen av hennes galleri.

Når Kudějová klatret ut av båten tilhørte den første Hilgertová og gratulerer.

“I gjettet Kate medalje,” sa hun. “Det er sant at for de fleste protesjé, jeg gjettet Emilie rettferdig at når den endelige VM i Pau viser av en fantastisk tur. Der snakket vi med Cada at Emilie er tid et annet sted. Men her var uenige hun med det. ”

I London, nemlig rettferdig vant kvalifiseringen, men deretter falt i semifinalen.

gylne Tsjekkia Joy enkelte kvinner kajakk rase avsluttet. På ettermiddagen konkurransen i kategorien neolympijské patruljer returnerer trio Catherine Kudějová, Stepanka Hilgertova, Veronika Vojtová Slayer og vant den mot Storbritannia og Frankrike.Andre dag og var i Lee Valley tsjekkiske nasjonalsang

. Dobbel kano falt i semifinalen men det olympiske området har

den tsjekkiske mannskapet doble kano menn, derimot, på lørdag kvalifisert for finalen, selv om to skipene tilhørte favorittene og i verdenscupen i år, avsluttet blant topp trio.

I Semifinals imidlertid Karlovský og Jane okkupert tre stikke 14 og Kaspar Sindler hadde intrikat retur inn i nettet og ferdig nitten.

Likevel deblkanoisté vant – den siste åttendedel av landet – den tsjekkiske progressive plass på OL i Rio. Dette var selvfølgelig garantert av kajakkere.Den som er opptatt, vil bestemme vårens tsjekkiske kvalifikasjon.

VM i kategorien C2 menn ble tysk vannslalom Franz Anton og Jan Benzien. På den annen side kunne den sterke innenlandske representasjonen, etter slutten av de to olympiske kategoriene, bare se på podiet.